4 dagar kvar till julafton

världens underbaraste dag.. Och jag har inte handlat klart julisarna, lilla k's julisar är klara,emils och majas är klara, millis klappis är klar, littlebro's klapp är klar, inga andra är fullbordade klappar än. Jisus. Natten har varit hemskt orolig så nu somnade precis lilla k om och jag har fyllt i en enkät om förlossning och kikat runt lite på nätet. Nu är det dax för snabbdusch och sedan fix innan lillmonstret vaknar. Dagen ska bestå av att handla klart de flesta julisarna (I HOPE)

sunshine jag saknar dig och skulle bara vilja ringa och berätta hur jag har det och fråga vad du gör och om du vill ta biken hit för att hänga.

Och snart är min skatt tre månader gammal och jag vet inte ens vad tiden har tagit vägen så fort som det har gått hit. Det mina vänner är ruggig ångest. Men men här har ni i alla fall en bild på det viktigaste i mitt liv (ingen förstår hur det känns att bli mamma förutom dem som blivit det)


lilla k och stora k

idag finns det två k i mitt hem, lilla k har fått bli stora k då det kommit en mindre lilla k. gosh vad jag älskar dem av hela mitt hjärta!

nitton dagar kvar till julafton och julklapparna är knappt påbörjade (en anings panik) måste få klart det innan veckan är slut så man slipper tänka på't. har ungefärlig koll på vad jag ska inhandla i alla fall dock svårt att göra't när man oftast är ensam med lilla k. mycket släp och kånkande. inte konstigt att man inte har mycket kvar tills matchvikt.. något annat som måste inom snar framtid hända är en flytt, en flytt till större och smidigare boende. leta leta leta leta. nä nu ska jag sluta svamla och skriva upp klappar som ska köpas, äta en frukost/lunch och kika boende innan lillprutt vaknar. tjing!


två månader!

Idag är det hela två månader sedan min underbara lilla skatt kom till världen. Vi har dock haft en och en halv månad med skrik/gnäll/orolighetsperioder, dem kallar det omogna tarmar/kolik. Men vi överlever för det även fast vi vissa dagar tror att vi inte ska klara av mer. Och nu (peppar peppar ta i trä) känns det som om det håller på att vända, vi har glada stunder, skrattstunder och nöjda stunder nu. Happytimes. Lilla k väger nu 6380 kg och är 59 lång, börjar få mycket hår och ögonfärgen är än så länge mörkblå :]

RSS 2.0