diary 1

It's music in my ears. okej f'ckers, i tre hela dagar har jag och min bästa vän stått och krigat för att få biljetter till shm. Idag sista försöket innan vi köpte biljetter för mycket dyra cash så fick vi våra efterlängtade vip biljetter & hörrni fan vad kul det ska bli! Jag går all in då, ba så att ni vet.

Nog om det. Idag har jag och t flängt runt halva staden, målat, lunchat och fixat byrån. Kan man skratta mer än när man är med henne, haha, skulle inte tro det. Sen hämtade jag min sockertopp i centrum för att bege oss till bilen och hund. Väl hemma tog vi en promenad och k cyklade som en galning. Inne så gjorde vi inte många knop. Vi lagade mat, vi kolla barntv och vi lekte en stund med bilarna sen hoppade vi i ett skummbad och sen borstade vi gaddarna och la oss i sängen båda två och mös sjöng och drack välling innan k slog igen sina små söta vackra ögon! Underbara unge. Imorgon ska vi till mullemeck parken för att latja fett och efter det är det middag hos svärmor. På fredag ska vi latja med elvin.. Lördag ska vi shoppa, leka och sen lämnar jag min knodd för att gå all in med min friend maya, hon blir 25 :D

Igår var en bra dag

Började med att vi försov oss efter en jobbig natt. Jag hade tid hos läkarn så det vart stress stress och inte som vanligt denna morgon. Lämnade båda mina k:n hos mamma och pappa och fortsatte upp till läkarn. Väl där gick det fort, var hemma innan k ens hade hunnit blinka. Då vart det änuu mer stress till skolavslutningen (willevompens) men väl där så vart allt supertrevligt. K dansade till musiken och busade med alla barn..Gick super även om han är ''allovertheplace'', ha ha. Sen lekte vi med kusiner och moster hela dagen, super! Efter det promenerade vi hem till mormor och morfar (mamma/pappa) och latjade en stund innan vi åkte hem där vi fick hemlagade pannbiffar med färskpotatis till middag, smask. Sen lekte vi ute på vår uteplats och sen hoppade k och d i badet och moe hämtade upp mig för att shoppa loss på rean till våra änglar på polarn. fyndade massor och sen fick jag ett par shoes av moe i present. Efter det tog vi fika i sjöstaden med promenad, super mysigt!! 

en dag i ditt liv

mitt lilla underbara barn kan se ut såhär..

vi hade en liten jobbig natt mellan 02 och 06 men sen gick vi upp och du var glad och åt mannagrynsgröt med hallon och blåbär, du är så duktig på att äta gröt och frukt (UTAN SOCKER) såklart. sen hade vi lite mys innan vi skulle klä på oss kläderna för att bege oss till mormor (din dagmamma!) och alla barn. vi satte på dig blåa ''khakibyxor'' och en farfars tröja i ljusblå till, dina adidas skor och en turkos tjocktröja i märket everest över. sen hoppade vi i vagnen och tog kenzo i koppel och promenerade från vårt radhus i skönstaholm mot mormors hus i sköndal. när jag lämnade dig fick jag en puss på munnen och sen tog du tag i mormors vagn och promenerade iväg från mig. mamma vill bara tala om hur mycket jag älskar dig! du är mitt liv..

RSS 2.0