en mysdag!

Idag har det varit mys på hög nivå. Skansen med Moa och barn, samt jag kevin och kusinerna Emmy och Wille. Så mys har vi haft det. Nu på kvällen åt vi middag här pasta köttbullar gurka broccoli och majs, mumma. Nu sover kev och jag em och wille kikar tv och har popcorn, apelsin och lite godis mys. Är det sommarlov så är det!

tro på mirakel

älskade mostis jag slutar aldrig tänka på dig, hey nu fixar vi de här, nu lyfter vi huvudet en sista gång och säger ''fuck wegners'' och kämpar ännu mer och över det där lilla extra som vi gjort tidigare, det är din tid nu. ''du är alltid vägledd''


in love with a lover

sommarlovet kan börja, så känner jag och lilla k det i alla fall. och sommaren är lite planerad i alla fall det vi ska göra är att nästa vecka entra skansen med moe + kidds, vecka 28 va med mostis & co samt mama & co (i stugan dem ska hyra), vecka 29 drar me kev au putt och cisset till grääkland för en vecka av bad bad sol sol sol sol chillerier och god jäkla mat och rolig shopping och vecka 32 drar jag mami och kev till utomlandet (vart vet vi ej ännu) för en vecka av ännu mer chillerier. det är vi så värda!

kommit fram till ett nytt killnamn om jag får en till grabb i framtiden, så jävla dulle! (finns en ledtråd någonstans i detta inlägg ;])

nej nu ska vi ta tag i denna dag och dressa oss för att entra solen och dess härliga dag. må bra och njut av dina nära och kära tyvärr vet man aldrig hur länge dem stannar och dansar med oss!


RSS 2.0