snart vecka 5

det går undan det går undan. Ja, alltså jag är inte gravid, jag har bara flyttat och vi har snart bott här i fem hela veckor. Och igår vart äntligen hallen färdig, nu är det trappan kvar och kevins rum tapetseras imorgon. Efter jul börjar vi med köket, åå kan knappt vänta!

Lilla k har nu blivit hela ett år och snart två månader, det har gått så fort, känns fortfarande som om vi låg på bb för bara några dagar sen. Älskade unge, jag vill ge dig allt du pekar på, jag älskar dig mer än allt annat i hela världen. Han äter vanlig mat, han springer, klättrar, går i trappor, äter själv, försöker klä på sig själv, trottsar mycket, säger nej nej och skakar på huvudet, skäller som en hund och hittar näsan och snoppen. Han är allt jag drömt om och mycket mycket mer. Kevin Anders Alexis Jakobsson jag älskar dig över allt annat på denna jord, du är mitt liv.
Idag har jag och k varit hemma hos morbror och moster c och ätit lunch och busat runt sen åkte vi hem och k sov i bilen och jag städade av hemmet, slängde i en ny tvätt och ställde in disken. När k vaknar ska jag hänga tvätt, vika in tvätt och ge mellis för att sen leka lite och plocka av innan vi ska börja med middagen. D ska förmodligen jobba hela kvällen ikväll..
Hörs senare, ska börja updatera oftare för att kunna kolla tillbaka på vad vi gjorde... Som jag sagt så många gånger förr, men måste bara finnas tid för det också.

pics pics pics

gullis i vårt nya hem en tidig morgon.
busungen i sandlådan utanför oss i vårt nya hem

the time is

in.
Nu börjas det på riktigt. Idag är det måndag och natten har varit mer eller mindre kaos-aktig, men vi lever ändå. Jag har kommit på nya löften till mig själv. Mer tid åt mig, hitta tillbaks till mig själv, mer tålamod (vad gäller allt), börja träna 1 gång i veckan och sola 2 gånger i månaden. shooot kabooum kan man säga, nu börjas det, jag har varit alldeles för lam med att ta hand om mig själv, så nu börjas det. Idag ska jag kanske ta mig till barndomsvännen för lite 'spa' kväll. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hoppas! Mamma och jag ska leta resa till usa, å jag är så glad och jag längtar så förbaskat. Jippikay.
Veckan ser ut som så här: (till en början.)
Tisdag: Till jobbet och fylla i papper och hälsa på min gamla avdelning.
Onsdag: Barnsång i kyrkan med kompisen elvin o mammakamilla
Torsdag: Får vi besök av Maya..
Fredag:
Lördag:
Söndag:

och så är vi på plats

vi har nu äntligen flyttat och allt är så härligt så härligt, nu ska vi bara börja renovera och göra det till vårt! å jag är så glad, kevin är så glad, danne är så glad och kenzo är nog ganska glad i alla fall. he he

RSS 2.0