gla lucia!

ja uppe i ottan eller inte så hoppade vi in i bilen jag och mina k:n för att jobba åt mi mami som är sjukling dagarna till ära såhär innan jul. Inte kul. så nu har jag varit och lämnat lekisbarnen, handlat mat, handlat lussebullar hos bagarn, varit ute med hundarna, hämtat barnen, lagat mat, gett mat, bakat peppisar och nattat barn. OCH bytt blöjor och lekt! tror ni jag är en anings slut? Ja, fast jag tror att ju mer jag gör desto mer energi får jag, jag ska nu sminka mig och fixa mig för att sedan fixa mellis till barnen och mig själv. Efter det ska vi ta oss ut för en prommis med alla fem barnen och alla tre doggarna för att förhoppningsvis se barnen gå hem kort där efter. Och då börjar det hela för min del, då ska jag och lilla k hämta upp ange och lucas för att åka till ikea och julshoppa en del. Jag behöver bland annat: Ljus, några julisar till lilla k, en dörrmatta och kanske kanske något uppläggningsfat till allt julgodis. För tydligen ska vi ha uppesittar kväll hos oss... Ja vad säger man. Det är ju bara jag som måste fixa tills dess. Och innan dess måste jag handla alla julisar (jag har inte ens börjat) fixa julgran, baka julbaket, jobba och ta hand om lilla k. JAG HAR MYCKET ATT STÅ I MINA KÄRA VÄNNER SÅ NU SKA JAG BÖRJA! HA en bra dag och glad lucia på er!

ordinary day..

Inga julklappar köpta. Eller jo tre plagg åt lilla k, två målarblock åt lilla k och en superfin sak till lucas.. Yay! Måste ta två-tre kvällar att göra klar all julklappsshopping på. Det är på tiden? :o

Helgen bjöd på härligheter som myskväll med middag med terr och adamray i fredags. Supertrevligt och supermysigt var det! Vi åt ris och kycklinggryta, hemmagjorda vitlöksbröd och tårta.. Till idol-myset åt vi morot och gurkssticks med dipp, salta pinnar och dem drack öl och irish coffe. Lördagen bjöd på tidigt upptåg då lilla k vaknade, då åt vi frukost, diskade städade och fick även besök av farbror d. Sen sov lilla k på soffan över en timme och efter det tog vi oss till morbror p och ciss för lite mys. Sen åkte jag och lilla k hem till mamma o pappa och sen bjöds det på julbord för min del och d åkte till stan för att dricka öl.. Vilket slutade i kaos, som alltid när han ska göra nått... Men det är en annan historia. Jag kom hem på nattkvisten och tog över natten med lilla k (då jag drack tre öl under hela kvällen från 18 till 02.) sen upp med tuppen klockan tio i sju..Så igår kväll var jag lagom seg men har man barn så har man, bara att gå upp.. Så upp och latja sen sov vi i härliga en timme och fyrtio minuter på soffan, faaaaab! Vi åt donk till lunch sen besökte jag lilla k, mami och d pillus på eftermiddagen kvällen.. :) mysdag!
Idag har varit en bergodalbana. Mobil som sluta fungera och jobb åt mami. Jag jobbar hela dagen idag åt mamma med mitt egna barn också, love it. Älskar tiden tillsammans med mitt lilla frö.

snart jul!

Och julklappar är ångest. Varför börjar man aldrig i tid? Kan inte skylla på någon annan än mig själv så det är bara bita i det sura äpplet, sätta sig ner skriva en lapp och ta en kväll och avverka den. Slut med det.

Igår var jag och lilla k i sickla tillsammans med ange och hennes lilla l. Det gick väldans bra för att ha ett spädbarn och en ettåring med sig. Toppen. Lilla k fick en mysdress med snobben och ett par svarta mjukisbrallor (han måste ha mjukisdressar under overallerna!) Ikväll ska jag förmodligen ta tag i lilla k's garderob och rensa ut den och fixa i hans rum. Och städa HELA HUSET. Ja ni hör, det är ett måste för imorgon kväll ska terr och adamray komma på middag hos oss, mys! Kvällen till ära så kommer också lilla k's farmor och hälsar på en stund och morbror tommy kommer också förbi en sväng, tänkte tvinga tommy att hjälpa mig städa och leta rätt på min ipad som ska säljas!
Nä nu ska jag sminka mitt fejs innan lilla k vaknar. Ha en bra dag everybody!

I won't let you go

kan man älska någon så mycket att man näst intill gråter när han dansar runt naken i ett par tomtetofflor? ja, jag kan och han på bilden ovan är beviset, fan tar det aldrig slut med kärlek till ens barn? jag menar ska jag gråta till allt han gör för att jag är så lycklig och stolt över honom? ska jag alltid skratta när han gör saker även fast dem inte är ''roliga'' men bara för att det är han som gör det och att mitt hjärta smälter som is så fort han ler med sitt mellanrum mellan tänderna..nä vet ni jag har aldrig känt så starkt för något/någon i hela mitt liv, kan man älska sönder någon så kommer jag att göra det inom en snar framtid.
Idag har vi inte gjort många knop, eller jo det gör vi ju alltid men inget speciellt rättare sagt. Vi började dagen med barntv i sängen (jag vet, men ibland måste jag, för jag är FÖR trött för mitt eget bästa) sen åt vi frukost eller i alla fall lilla k, sen klädde vi på oss och latjade lite innan vi satte oss i bilen för att åka hem till min mamma och pappa. Väl framme drack jag och pappa kaffe och åt en smörgås och lilla k röjde runt som en sjövildbusunge, pappa tog steget ut med alla hundarna och jag latjade runt med lilla k. Sen fick pappa ta över latjandet och jag softade och skrev på mitt brev som jag ska ge min bästa terran när hon åker till usa. Sen kom mamma och alla barn hem då fick kev leka med barnen innan dem skulle äta lunch efter lunch la jag kevin på soffan och pappa åkte och handlade mat till mig, mamma och han själv. Vi åt sallad respektive pizza. Gissa vad jag åt? Ja självklart pizzan! OCH OCH OCH på allt detta så fick jag hör och häpna en adventskalender från body shop.. JA, äntligen ska jag få öppna ett paket  dagligen fram tills julafton och ingen är gladare än jag!! Sen åkte jag och lilla k och handlade dinner och lite så. Väl hemma lagade jag taaaacos (lite förfest till fredagsmyset!) och sen åkte jag och mina k:n till mamma och pappa efter att vi packat väskan (och glömt hälften vi skulle ha med oss..) och nu ligger kev och sover på soffan, stora k ligger i sin korg och jag sitter och kollar grejor till vad vi ska göra för terris innan hon åker till usa... mycket svårt, men tror jag kommit på det nu, yeeeey! Så imorgon kväll ska jag och tommy planera det och boka och fixa och trixa! JAG KÄNNER MIG HÖG PÅ LIVET JUST IDAG, FAN VAD JAG HAR LÄNGTAT TILL DENNA KÄNSLA.
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LIFE!!

a lot's of love

ja så kan man kalla det hela. Here we go again, igår fick k en adventskalender av mi mami and papi och då berättade jag för papi som var hemma hos oss och lämnade den, att jag då aldrig fått en kalender där man öppnar en lucka för varje dag tills det är julafton. ångest eller inte så fick jag idag av min kära mami and papi en adventskalender från body shop med ett paket för varje dag! jippi. underbara föräldrar jag har, jajamensan.

RSS 2.0