kaffe nu klockan åtta, smart drag.

ångest dag idag, å orkar inte med mig själv men men. känns också som att jag börjar få tillbaks magkattaren jag led av innan jag vart gravid. bla. jag saknar stora lilla k. ska hämta hem den prutten imorgon, han har chillat med sin morfar två dagar nu.

Idag då, vad har vi gjort? Jo vi har haft en mysförmiddag hemma och sen kom ange hit och hälsade på och åt lunch. K åt hela tre köttisar idag och lite pasta, lite vindruvor och en halv barnmatsburk, wow! hoppas han sover bättre inatt... han har haft tre ruggigt jobbiga nätter, gå över snälla rara, snälla rara.. K har också varit väldans pipig från mitt på dagen tills han somnade efter sju. Hoppas det inte är öronen som spökar igen, jag har ingen ork till det och jag tycker så förbaskat synd om lilla k..

and shoooooooot

Jag måste bara säga att lilla k har börjat sova oroligt igen och det tar död på mig och min kropp. Ja alltså, han har aldrig sovit ''bra'' men okej och nu är det långt ifrån okej, det kan man se på mitt fejs och mina ögon. Jajamensan. Men skit i det nu, nu ska jag ta och berätta om hur aktiv jag är om dagarna. Igår hann jag med att ringa ang flytt, ringa bvc, handla till kalaset, beställa tårtor, boka tvättid och städa av här hemma med en ettåring i hasorna, det ni! Idag har jag redan hunnit betala räkningar och det är aldrig kul, nu frukost och sen påklädning. vi säger hej så länge..

I mitt hjärta

Frisören gick bättre än förväntan. Duktig var min son, så duktig. En kaka, och han är inte kille för ingenting och en leksaksbil så var det hela gjort. Nu är han frissad för kommande kalas som är om mindre än en vecka, tänk er att det var om exakt en vecka ett år sedan jag låg på södersjukhuset bb och ut kom denna underbara människa! Å jag blir alldeles rörd när jag tänker på det och i veckan har jag så mycket att stå i..

dagens bebisbilder


for the first time

aouw! idag är det dax, stora dagen, lilla k ska till frisören för första gången. han måste bara ''fixa'' till håret som är längre än det andra inför sin ettårsdag! vi får se hur det slutar.. ;]

natten till ära har lilla k sovit väldans bra, han somnade efter 40 minuter inget gnäll, inget gråt och inget skrik, klockan var då 19:40 och hör och häpna han sov utan att vakna en endaste gång fram till 05:00 imorse, åh ingen var lyckligare än jag. men det är i detta nu när jag får sova som jag märker hur trött mitt huvud och kropp är, vill bara inte gå upp då när han vaknar andra gången vid sju! men men men är man mamma får man bita i det sura äpplet och bara göra't. nu har vi myst i sängen, ätit frukost, latjat lite, bäddat sängen och nu busar lilla k runt bordet medans jag skriver och dricker en kaffe.. mumma! om en pytte stund ska vi ut med stora k och sen in för att sova middag innan vi ska åka till frisören, yey!
ha en bra dag sunshines!

it's done

och nu är papprerna påskrivna och vi flyttar ut den första november tvåtusenelva. blandade känslor, men jag har bestämt mig för att ha kevins första kalas här, som ett fint och minnesvärt ögonblick.

idag har varit flängigt men givande vi startade dagen med att latja lite sen sov vi lite sen skyndade vi oss till mäklarkontoret för att sedan åka hem och visa upp tvättstuga, förråd och liknande sen tog vi oss mot mostis och kusinen emmy där vi åt lunch, lekte och mös fram tills vi skulle sova middag igen vid tre. då tog vi bilen mot tess och sen åkte vi till sickla för att handla inför k's ettårskalas. nu är vi nästan helt förbereda för kalejset! imorgon ska jag skicka iväg alla inbjudningarnam tihi. veckan ska bli effektiv tänkte lägga ut saker på blocket som ska säljas och beställa tårtor till kalaset..
vi ska innan flytt:
rensa hemmet
köpa nya möbler
rensa förråd

jag älskar dig mer än allt



fy och skäms på mig

dåligt uppdaterat, dåligt av mig.

inga bortförklaringar eller undanflykter men det har varit berg och dalbana ett tag, jesus. nu har vi avslutat första sommaren tillsammans med våran skatt, å älskade barn vad jag älskar dig. vi var mest hemma i sommras med en vecka i grekland så kändes det som om det räckte för mitt lilla knyte. (och för mig)
kevin har hunnit bli 11 månader och är duktig på precis allting förutom att sova, han gillar'e helt enkelt inte. vem kan klandra honom, vem vill sova när man kan leka, mysa, busa, titta på sina leksaker? inte jag!
imorgon säljs min älskade lägenhet och vi har någon månad kvar innan vi flyttar in i vårat radhus vi har köpt, å äntligen får jag inreda k's rum! happpy happpy me. från och med idag ska jag uppdatera dagligen (nästan) så jag kan kika tillbaks på vad vi gjorde denna dag för ett år sedan och se hur kevin utvecklats, så skoj att se tillbaka..
närmast i kalendern är kevins ett-årsdag, oj oj oj så storslaget det kommer bli.
to do:
handla inbjudningskort och skicka iväg
köpa saker till kalaset
köpa presenter till min skatt
gå igenom vad vi ska ha bakat och beställa tårtor
kolla upp allt med banken
fixa höstjacka och höstskor
handla nytt smink
ordna hans ''första'' album till 1årsdagen
titta på min skatt är han inte underbar?
kevin idag-glad nästan hela dagen och sov middag i sin säng i hela 35 minuter och somnade själv efter 2 timmar. väder idag-regn och rusk nästan hela dagen. måltiderna idag- sådär, ganska dåligt till lunch men bättre till middag en halv barnmatsburk och lite pasta och banan. träffat idag- gammelmoster ylva som kom med present (stapel-klossar) och sen farbor dennis & tant anna som vi var hemma och åt middag hos och sist men inte minst mormor och morfar där vi sover inatt, myspys! andra händelser idag- ganska trist dag i sig, lekt inomhus, med vattenlek i köket medans mamma diskade och fixade, duschade med mamma imorse och med pappa ikväll. kläder idag- gråa harems brallor & regnbågsfärgad body.

nu säger vi godnatt...

RSS 2.0