sad day

idag har vi promenerat till parken (eklundshage) och gungat och promenixat och sen gick vi upp till centrum för att äta lunch med ange och lulle. vi åt sallad och k åt pannkakor. sen gick vi pw medan barnen sov, vi gick hem och gjorde fruktsallad som vi åt till mellis, så mys. sen lekte vi med alla k's leksaker, han visade dem så fint för lulle och sen lekte vi ute på tomten fram tills klockan vart middagstid då vi lagade middag sammtdigt som vi var ute och latja! ja tjejer kan göra två saker om inte mer sammtdigt.. nu har det diskats och allt och jag ska lägga mig tidigt för att orka morgondagen och alla dess bestyr.. ikväll gick lilla prick bort, han fick somna och komma till hundhimmlen. vi kommer sakna dig knasboll.. :'(
kevin och kenzo ni är mitt allt..

ohmygad!

planera tatto snarast och en en en liten liten anchoring, snälla rara söta gud låt mig få! jag vill bara få vinna en rimmlig men ''större'' summa med cash så jag kan få unna mig lite själv. då jag inte unnat mig själv någonting sen innan det att jag fick min guldklimp. å. bara en stor tatuering och en anchoring så liten så liten, please.


kommer ni ihåg när dagarna då det gick ut på att göra sig iordning för att kliva ut i vimmlet? dem dagarna är förbi för mig..

memorylane

man måste få minnas, man måste få sakna, man måste få tänka tillbaks.
jag minns ett minne lite mer än andra jag minns första gången jag såg honom, jag minns första gången jag ogillade honom, jag minns första gången när han tog mitt liv med storm mitt hjärta med charm och när han vart en del av mig och de mitt. det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig. dem vimmlar här och var och jag kommer och tänka på dig mer än ofta dessa dagar, jag längtar ibland tillbaks tills tiden då du gjorde allt för mig på gott och på ont, du hämtade mig där, du lämnade mig där, du fick mig att skratta, du räknade med mig i allt du gjorde, du gav mig matriella ting likamycket som du gav mig uppmärksamhet och ''kärlek''. ibland frågar jag mig själv om jag var för ''präktig'' för mitt eget bästa som inte stannade kvar hos dig eller gick tillbaks till dig, för med dig är jag ju i alla fall glad och tar livet som en klackspark, ingen dag blir den andra lik. vi satt i bilen, bilen som vi mer eller mindre levde vårt liv i ett tag jag minns hur polisen stannade oss och hur vi skrattade oss igenom den natten efter det då jag var mer eller mindre nude. jag minns dig där på specialisten hur du kollade på mig och hur jag inte kunde placera dig någonstans men endå visste jag innerst inne att jag träffat dig förut. jag minns dig utanför tbanan i mitt älskade (hör gott folk älskade) skarpnäck där du betedde dig som ett riktigt svin och jag ogillade dig fruktansvärt mycket och jag var inte mer än arton år gammal och höll handen med en av de dina. jag minns kvällen när vi skulle möta någon (som vanligt) jag minns när vi stod utanför undici och du tittade på mig och sa ''jag älskar dig..gift dig med mig.'' månaderna efter hade jag den fetaste av de fetaste ringar på mitt finger och jag har aldrig någonsin varit så stolt över något jag ägt innan, du tog mig och mitt med storm. ja om ni tycker att jag är kvar i något jag lämnat får ni tycka det men jag vet att han är min mr big och även om vi inte är rätt för varandra så vet jag att han, han är den jag har att tacka för att han tog mitt liv till en annan nivå att han tog mig till himlen så länge det vara och att han räddade mig från det svarta hål jag befann mig i. för mig är han och kommer alltid vara ''min vita riddare''. tack för 06-07, tack för att du blivit en del av mitt liv. jag kommer aldrig sluta älska dig, oavsett.

l-dagen

vi var vakna fem gånger mellan halv åtta och halv sex imorse. två gånger längre än dem andra tre. whatever! vi gick som sagt upp halv sex, barntv i tjugo minuter, tackagud för det. sen frukost och lek och bus och barntv igen sen somnade han om vid kvart i tio och nu sover han och jag ska njuta av tystnaden och av att inte sitta i lekrummet och på golvet och leka konstant.. sen ska jag också förbereda för lördagslunchen pannkakor, mumma! sen ska vi väl ta oss ut med hunden på en promenad och få frisk luft i lungorna, jajamensan.


hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

do more of what makes you happy.

i wanna love life, again. sånt man inte ska prata om tydligen, men jag är inte som andra så jag pratar mer än gärna om det. bring it
31 mars, planerna börjar ta sig, stora sådana, make my day and give me some sunshine, please. for my friend, come on and let the sun shine over the city!
det var alltså så det var att vara på tjocko, fy fan nej tack. en tanke
alla tjejer som blivit mammor (som inte är sunkiga) blir oftast milf's efter,
whats up with that? är det för att karlarna visar sig vara prakt arslen så
man måste ut efter nytt eller får man ingen tid för att äta eller unna sig?
sen blir ju inte kroppen vad den var innan men hey den blir ju mindre..
och jag lovar er, till i sommar ska jag va smokeeeey hot motherfucker!

en helt vanlig vecka

i ett helt vanligt liv. visst låter det trist? ja till 90% av tiden är det inte mer än ''okej'' men när han ler mot mig, när han kramar mig som bara han kan, när han tittar på mig och säger ''maaaammaaa'' då dör mitt hjärta och allt är precis som jag vill, just då i de ögonblicket känns det fulländat. whatever det jag skulle komma till var att veckan började bra, måndag morgon och lilla k och jag hann till och med leka i trettio minuter innan vi skulle till dagmamma/jobb. men på jobbet fick jag ett sms och där stod det ''tror k börjar få feber...'' och jag tänkte bara asshole också, inte nu. men mycket riktigt kvällen till ära vart det snor och hostkalas gånger två. så idag tre dagar senare är vi hemma snoriga, hostiga och jävliga. men inte tjurar vi för det, nejrå igår städade vi, tvättade vi, lagade vi god mat, var vi ute och lekte och efter middag gick jag d, lilla k och stora k och matade fåglarna och när vi kom hem gjorde jag smulpaj med hallon & blåbär. MUMS! sen hör på detta mina vänner och icke vänner sov lilla k från kvart över sju till halv sju imorse och vaknade bara endast en enda gång!!! hör ni vad jag säger?? det har aldrig hänt och han är snart ett och ett halvt år!! jag vaknade halv fyra och kollade playboy mansion och somande om efter fyra sen vaknade jag 06:25 och fem minuter senare vaknade min prins! å gosh i love that man, more than words.

idag funderar jag på en date med s efter att lilla k somnat dårå. en ansiktsmask, noppa ögonbryn, tjejsnack och ja ni vet sånt där nödvändigt trevligt! det är jag så värd...så värd!

början på en bucketlist

satt och funderade på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill bli, vad jag vill åstadkomma, vad jag vill att mitt barn ska få ut av mig som mamma, vad han ska få ut av livet som barn..
  • jag vill resa runt i hela usa
  • jag vill resa och se så mycket som möjligt
  • jag vill ha två barn till
  • jag vill fixa mina pattar
  • jag vill skänka glädje och lycka till mina nära och kära
  • jag vill jobba som volontär i någon by i afrika
  • jag vill kunna se tillbaks på mitt liv och vara nöjd och glad över allt

RSS 2.0