fantastiskt

dricker kaffe medans trollet sover i sängen, han var så trött men skulle prompt leka under sängen tio minuter innan man kunde somna, charmör är vad han är.
nu ska jag kolla kontot, kolla upp räkningar och liknande saker innan lilla trollet vaknar till liv för då ska vi gå ut och få frisk luft och äta mellis utomhus dagen till ära.
Vill bara skriva att jag är så oerhört glad och tacksam för mina nära vänner som jag vet alltid finns där för mig och mitt. tack för att ni är ni, jag älskar er..

härliga hösthelg

Fredagen vart en riktigt fredagsmys-dag, jag bara älskar fredagar bästa dagen på hela veckan! Vi började morgonen med prommis med stora k och sen åt vi lunch hemma hos leffe med moa och barnen. Efter det åkte jag lilla k, majsis och moa till barnens hus och shoppade viktighetssaker som underställ och vattentäta''höst/vinter''skor. Sen promenerade vi över till nacka forum och fortsatte shoppingen. Sen åkte vi till donken så barnen fick sova i bilen medans vi fikade en kaffe och en donut, mumsfilibabba. Efter det åkte vi hem och hämtade emil och gick till parken och då kom också tess. Där lekte barnen och vi vuxna snackade skit.. (Vi tre har haft många roliga minnen ihop sen okej-dagen när vi var tolv år..) Sen gick jag tess och lilla k hem till mamma och pappa och snackade lite skit och gav lilla k mat.. Sen tog vi oss hem för att mötas av tommy, morbror patrik och moster cissi och pappa daniel. Sen åt vi alla mat och hade fredagsmys i massor till idol.. Lördagen började med städ och rens och slutade med städ och rens. Lång dag och tråkig dag, men sånt måstes. Söndagen började med en härlig höstpromenad med stora och lilla k då d skulle jobba.. Efter det tog vi oss till mamma o pappa/mormor o morfar och åt lunch för att sedan åka och handla med dem och tommy, supermys! Sen hem och då åt vi alla thaimat hemma hos mamma o pappa.. Och nu har lilla k blivit förkyld :( satans skit.. Så idag ska vi handla på oss mycket apelsiner och vädra mycket här hemma. Vi ska bli friska fort fort fort..
Sex dagar kvar tills vi flyttar. Åh jag längtar så men endå inte då jag vill ha allt klart nu nu nu, men jag vet ju att det inte går men har så svårt för att vänta på saker, men men. Det löser sig och tillslut kommer allt att bli så otroligt fint hemma hos oss i vårt nya större hem. Då alla kan komma på fredagsmys så ofta dem vill.

Nu ska jag leka med lilla k. Hörs!

solskens-dag

Vi sov inatt mitt lilla k och jag. Gud så skönt, väl behövligt måste jag säga. Vaknade endast två gånger på hela natten, PÖRFECT. Så när vi vaknade vid sju imorse var vi väl utvilade. Började med att slappa i soffan och kika barn tv för att sedan äta frukost och sen dressa oss för att gå ut med vovvarna. Sen tog vi prommis till kondis och mötte upp mami och tog en frukost med oss. Sen hem till mami för att laga lunch till alla kiddsen och nu har kevin äntligen somnat på soffan. Sen är det utedag som gäller! I kväll ska jag boka tvättstugan tills imorgonkväll och börja packa ner saker i kartonger.. Bara tio dagar kvar tills flytt nu ih,  pirrigt!
Måste åka och handla ett par pjucks till lilla k, smink, halsduk mössa och vantar till mig själv. Skulle behöva skor, men det får helt enkelt vänta tills pengar rullar in som det ska, he he. Också ändrat på när jag ska börja jobba igen, jag börjar jobba 1 mars istället för 1 april men bara 80% ska jag jobba.. Sen har jag ju mitt extra jobb också. Gud får ångest av att prata jobb men vad ska man göra, än så länge ska jag inte ha en till unge, men gosh så underbart det är att vara hemma med sina egna ungar! I love it..
Nä nu ska jag skynda mig att göra mig i ordning innan lilla k:et vaknar.. Ha en toppen dag!
Min underbara lilla pojke!

bildregn

kevin tillsammans med dora på underbara barn mässan.
kevin i sin egna bmw!
kevin och pappa på kevins 1årsdag med sin stora nalle som han fick av morbror!
älskade lilla trollet är ute och går i höstmyset med sin nya jacka o mössa.
''klappa fint..'' kevin är i rådsparken och klappar kaninerna med morfar.
kevin åker sin fyrhjuling ståendes..

underbara barn mässan, bb och värk

och nej nej jag har inte fött barn och legat inne på bb men angelica har nu äntligen fått sin lilla lucas, grattis kära du! så där var vi och hängde en sväng igår, gud så små dem är och kevin var 500gram mindre och 1 centimeter kortare när han kom... tänka sig! angående värk så har jag så ont i mina leder för tillfället att jag ibland inte kan stå upp... men men det har väl med att göra att jag inte sovit ordentligt på över ett år.. det går över det också. sen mässan då, mamma jag och underbara lilla älskling va där. han lekte med dora, sprang runt överallt och ingenstans och åt pommes och majskrokar.. vi gjorde inga fynd alls, fyra nappar för hundra, är det att fynda? köpte två supergulliga plagg åt angelicas lucas.. alltid så skoj att handla barnsaker, jag kan fan inte få nog, jag måste sluta, men jag höll mig jättebra igår!
bilder kommer sen nu ska jag leka med kevin innan vi ska börja planera lunch och dagen..

födelsedagskalas, parklek & förändringar

Ja, shit vad ska jag säga mycket har hänt störst är väl att mitt lilla k blivit ett helt år, kan ni tänka er så stor han är nu? Å min lilla underbara bebis, älskar honom så! Vi firade det genom att ha ett kalas utomhus med tårta, fika och massa gott, underbara människor som bryr sig om kev kom hit och firade tillsammans med oss, så mys! Han fick så fina saker och det ska jag gå in på mer när jag har tid...Mer som hänt, vi har hängt i parken jag och lilla gulle i tisdags och onsdags, och sen har jag åkt och jobbat, mycket förändringar.. Jag är borta i tre fyra timmar varje dag :/ och nattar inte mitt lilla troll och jag har ÅNGEST!
Hinner tyvärr inte skriva mer nu, jag vill skriva massor så att jag kan kika tillbaka på detta när jag har lust att läsa om vad jag och kev gjorde denna dag, men just nu hinner jag knappt anadas och behöver lukta på min bebbe och gå och lägga mig tidigt..
gonatt!

finns det något bättre i hela världen?

jag är kär upp över öronen i denna underbara lilla människa, jag kommer älska ihjäl honom, jag vill aldrig vara utan honom. jag saknar honom så fort han somnar, jag längtar efter honom så fort jag ska göra något som att springa i tvättstugan eller duscha (ensam för en gångs skull) är detta normalt, hur fan ska jag kunna börja jobba? älskade lilla barn snart är det ett år sedan jag låg på förlossningen och hade mina mest fantastiska två dygn någonsin!

RSS 2.0