101003

min lyckodag, dagen jag längtat så efter kom efter två dygns förvärkar. vid femtiden åker jag in till södersjukhuset för en kontroll och jag är helt bestämd på att åka hem igen men inte d han tar med sig alla väskor och säger att det är lika bra att va på den säkra sidan. efter en kontroll är det som d tänkt sig, vi får stanna kvar och dra igång alltihoppa. vi börjar med att göra en undersökning för att sedan ge mig laxeringsmedel för att sedan promenera lite i korridoren innan man ska ta hål på mina hinnor, efter det gick allt fort. runt klockan åtta är värkarna kraftiga och lustgasen sätts in. tänk att lustgas kan va så roligt, avslappnande och skönt på en och samma gång, fab! efter åtta timmars värkarbete vart det dax för 20 minuters krystvärkar innan min underbara lilla unge kom till världen klockan 00:44 kom våran efterlängtade son Kevin 51 lång och 3575 tjock :] alldeles perfekt. två och en halv dag senare fick vi åka hem och leva familjelivet två veckor tillsammans innan d skulle börja jobba och veckan han började jobba vart en tuff vecka för mig, och det fortsätter, skrik/gnäll/orolighetsperioden är kvällstider runt 21-22 till 01-02. much fun, not... men vi ska ta oss igenom detta också. ibland är bara dagarna otroligt jobbiga, överdrivet jobbiga.

MEN kevin jag älskar dig mer än hela livet, du är så fruktansvärt underbar!

i väntans tider

Kan det äntligen vara dax? Kan det vara sant att det här är början på förlossningen? Del ett av allting? Jag hoppas så innerligt för nu min underbara lilla bebis vill jag att du kommer ut så jag får hålla dig i mina armar.

Natten har varit turbulent. Jag gick och la mig 22, somnade 22:30, vaknade 00:15 med väääärldens mensvärk som gick ner i rygg och ben och sen fortsatte det varannan timme vaknade jag utav detta. Och det har inte avtagit helt än, dock en anning mindre under en stund men nu börjar det komma tillbaks I think. Pillat i mig lite food bara för att ha några krafter i fall att det händer något drastiskt. Hunnit med en långdusch, en vilopaus och torkat och plattat till håret mellan det onda. Nu är det sittpause som gäller och musikspelning som står på listan för en stund. Och så vart jag ju så himmla sugen på milkshake och att åka till oscar för att berätta vad som händer. Frisk luft kanske är bra när man har ont var halvtimme, who knows.


RSS 2.0