helg helg helg

lördagen bjöds på shopping åt d, thairesturangsbesök hela family och sedan dop med fika. sen åkte jag och mina k:n hem till mamma och pappa för en myskväll med middag och d skulle iväg på 25 årsfest. natten blev kaos då jag sänkte medicineringen till 5 istället för 7,5. bad! imorse vaknade vi lite halvtrötta så vi segade runt och kollade lotta innan vi klädde på oss och gick ut och lekte på tomten med bilar och åkte rutschkana. sen åt vi mormors pankisar till lunch, så smarr så smarr. sen åkte vi hem och så ska jag packa ur bilen och tappar min telefon så hela skärmen är spräckt och min dadi är i ett annat land, not fun... väl hemma lekte jag k och d ute på framsidan och ritade med gatukritor och snicksnackade med grannarna, sen plockade vi kottar och låg och chillade på vår altan (som snart är klar) och så shoppade vi ett parasoll av grannen som ska flytta.. :D fynd! middag var donk då k inte haft någon matlust på några dagar, så vi försökte med det, men njae skulle jag vilja säga.. sen vart det bad och sängen lite efter sju. direkt efter tog jag stora k på en långis, snabbt och effektivt. direkt efter det gjorde jag mammas bokföring som jag vart klar med för typ en kvart sen.. jag är snabb när jag gör saker, nu ska jag kolla försäkringskassan och min internetbank sen bädda om sängen och gå ut med k på en kortis innan sängen kallar! jag är dödstrött dagen till ära...


älskar min bebbe så otroligt mycket, fan hur ska man kunna älska någon annan människa lika mycket som jag älskar kevin? alltså kan man ens skaffa ett syskon....

veckan veckan

Och igår var d hemma med k för att han var snorig och hostig. Idag är jag hemma och resterande dagar han behöver vara hemma och vila upp sig på. Jag älskar att vara med honom, bara jag får göra mig någorlunda i ordning först och kanske plocka av en stund mitt på dagen i det kaos som råder med en ettåring i hemmet.

Imorse väntade också ett besök hos vetrinären. Stora k börjar med sin medcin ikväll så ska vi om två veckor tillbaks och kolla om det blivit något bättre. Hoppas hoppas. Nu ska jag anmäla vab och ringa öronläkaren för att boka in en tid. Det finns alltid något att göra, det kan jag lova. Ikväll är det storhandling som gäller och påbörjan på mitt ''revisor'' jobb. Ska vara klart med allt på onsdag, det är lite att göra kan jag lova. Bara hugga in.. Lördag bjuder på dop. Söndag bjuder på loppis vid vår dörr, kom och hälsa på vettja och måndag bjuds på valborgsfirande ala barnvänligt såklart. Full rulle fram tills det att man börjar arbete igen på onsdagen.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

du är det jag andas för

29

dagar kvar tills vi lämnar stockholm sverige. och listan är lång, punkterna är många och mycket att fixa innan det är dax.
börjar med listan på kläder och saker k ska ha med sig
badbrallor * 4
uv tröja * 1
skor/sandaler * 3
tshirts/linnen * 12
långarmade tröjor * 7
byxor * 7
pyjamaser * 4
strumpor * 12
nappar * 7
snuttar * 4
våtservetter * 4 pkt
blöjor * 1 pkt
flaskor * 3
välling
gröt
majskrokar
kex
kudde * 1
filt * 2
gosedjur * 1
leksaker * 7
bok * 3
solskyddsfaktor 50 * 1
alvedon
vätskeersättning
näsdroppar
nässpray
temp
salva * 3
tandborste + tandkräm
keps * 1
solhatt * 2
termos
vattenkokare
vagn + myggnät
från förra årets resa!

Ta hand om din tid.

Morgonen började orkeslöst, men okej then we go again. Lunch kyckling ris och broccoli grädde och paprika sås. Efter det sova middag, nästan två timmar. Sen kom M och kiddsen hit och latjade en stund innan vi tog oss till andys lekland i sickla och lekte och svettades i nästan tre hela timmar. Vi tog en fika/mellis runda också. Sen åkte vi hem till mami and papi för att få middag serverad. Stämningen dog lite där av förklarliga själ, men hey livet är inte enkelt och förhållanden är piss. Ett konstanterande. Nattningen avslutades så sent som efter åtta denna fredagskväll, men ibland gör det inget, vi gör det inte ofta så det så. D drog iväg sju för att kolla fotboll, i think?! Och vi stannade tills tjugo i åtta för fika. Nu sover min prins, mitt hjärta, mitt liv, ja han som jag lever för och jag har precis pysslat om mitt fejs. Funderar på om jag ska pyssla om mina ben och kanske till och med naglar också.. Får se när orken försvinner.
två vildar i bollhavet!
en vilde kastar bollar i luften och skrattar så han nästan kiknar.
en lyckad fredag, mycket fredagsmys.. jag älskar att höra honom skratta och se honom så där lycklig enda in i själen, det betyder allt för mig.

fredagsmys

I don't chase after anyone if you wanna walk out my life then i'll hold the fucking door open for you.



torsdagen började med läkarbesök och det känns som om dem tar oss på ''allvar'' nu i alla fall, vi hoppas på förändring inom en månad. nu håller vi tummarna! sen åkte vi direkt till stan och våran frisör, k klippte sig och jag klippte topparna, snedlugg och la i lite slingor. sen gick vi på en snabb shopping och sen åkte vi till oscar och la blommor och tände massor med ljus..igår skulle du blivit 23 hela år, jag saknar dig, mycket, bara det att jag inte hinner tänka så mycket..

måndag, fantastiska måndag.

33 dagar kvar tills jag k och mami lämnar sweden för cypern med sol värme shopping slappdagar god mat och bara vara, jag ska leva livet där, leva livet.


worket gick bra, sex timmar plus rast går ganska okej. hemma lekte vi lite, sen lagade vi mat tillsammans jag och k, vi lagade fläskfile med grädde, peppar, köttbuljong, grillkrydda, paprikakrydda och färska paprika bitar och till det vart det ris för hela slanten, mumma vart det. sen lekte vi lite, plockade av och sen badade k med d och jag sprang ut med andra k:t för en prommis. sen dusch och nattning utav lilla k.. och här kommer det bästa han är så förbaskat jävla duktig på att somna själv, fantastiskt. vi går in och jag ger honom välling och sjunger kanske sju låtar och sen klappar jag honom på huvudet och pussar och kramar och säger hur mycket jag älskar honom och hur fin han är sen lämnar jag rummet och det är inte många gånger som jag behöver gå in för att lägga ner honom igen det händer någon gång och inte ens varannan dag, sen somnar han av sig själv efter kanske fem-tio minuter, så jäkla fantastiskt! han är för jäkla duktig, jag är stolt över dig kev. 

det största som hänt mig

Ni vet när man blir så varm inombords att man bara vill skrika av glädje eller gråta av lycka? Så känner jag när den här minimänniskan tittar på mig och säger ''mamma''


sunshine is the shit

vi började morgonen sju och kollade barntv och gjorde mumsig frukost som bestod av vanilj yogurt & färska gubbar, smaskens. sen klädde vi på oss lagom till klockan slog halv tio då vi tog på oss varma kläder och gick ut för att titta på pappa daniel och farbror dennis snickra våran altan, kommer bli awsome. när klockan började närma sig halv tolv gick vi in och åt lunch. efter det kom farmor kicki hit och latjade en stund & sen skjussade jag och mina k:n hem henne och vi fortsatte till mormor s och morfar a. dit kom även kusin emilia och morbror patrik och moster cissi.. då tog vi oss mot sickla för att äta tidig middag. efter det åkte jag och lilla k hem för att leka mysa och bada. sen vart det välling och sova.. så nu sitter jag här och är seg som sirap och har långtråkigt. d är och dricker öl och kommer väl hem sent inatt. så jag väntar på mi papi som ska komma hit och ta ut kenzis på en sväng och sen ska jag hoppa i säng. imorgon blir det nog shopping, lek med lullet och ange och en mysmiddag.



terris jag saknar dig så det gör ont i hjärtat.

påskafton nummer två

tillsammans med den andra halvan av mig, kevin alltså. gud det blir bara starkare och starkare för varje dag, helt otroligt. känner sån kärlek till honom, jag kan inte få nog, han är det sötaste jag sett.

morgonen började straxt innan halv sex då lillfis skulle upp och hoppa (och då menar jag bokstavligt hoppa) han är inte still många sekunder efter att han har slagit upp sina söta små ögon. så vid lite efter sex gick han och jag ner och lekte en stund innan vi började med frukosten. sen så var det stress stress stress fram tills klockan tio då vi började packa bilen och skulle ta oss till farmor (svärmor) och fika. vi kom dit efter en visit på hemköp där k råkade göra sig illa på något jag inte vet vad.. väl hemma hos farmor (svärmor) lektes det och fikades det i ca två timmar innan jag och k åkte till sickla för att möta upp c, p och e (ja lät lite lustigt jag vet..) och sen shoppade vi påskpresenter till e och w. sen fort hem till mami and papi för att fixa äggen sen in i bilen för att åka till moster och co. middag, mys och bus. vi tog oss hem lite efter åtta, hör och häpna, typ aldrig hänt förr.. men kevin sover än så länge så! nu ska jag unna mig lite sen hoppa i säng.. d sover redan. idag började han bygga verandan, jippikaymotherfucker. älskar min familj & min släkt, tack för att ni finns underbara människor! love love love love love love love love love love love love

du är mer än ord kan beskrivas, du är allt

okej inte för att skryta men finns det något sötare? que? nä, tänkte väl.

för mycket kärlek

får inte nog utav denna lilla människa, blir bara starkare och starkare för varje dag som går.
''mamma mamma mamma mamma mamma..'' då smälter mitt hjärta och jag vill gråta. 

RSS 2.0