november går i vab-tecken

halva november känns det som om man har vabbat sig igenom. precis när man kommit in i något i work så blir det bakslag och key behöver vara hemma. men det gör ingenting för mig, jag det bästa jag vet det är att få vara hemma med key, finns inget som ger mig så mycket som det, det är fröjd för själen. 

igår var han hemma med farmor (svärmor) hela dagen medan jag arbetade då jag kände att jag behövde visa mig någon dag på jobbet. första gången han varit ensam med sin farmor i flera timmar. det hade gått bra och kevin var glad och han vart nog superglad utav att se mig komma hem, det gjorde mig gott, det värmde i hela hjärtat! nu får det dröja med barnvakteri från allas håll efter torsdag då, för då ska jag och mr a på swedish och då måste vi ha babysitter, inget jag vill men något som måstes ibland. jag är hönsmamma gånger tio, jag vill alltid vara med honom och aldrig lämna honom. något jag måste börja lära mig mer och mer, jag vet... 
 
annars så är det inte mycket som händer just nu, jag vill börja julfixa och sen fira julen utan tjafs & skit, men det går inte för mr a motarbetar mig och mitt. vet inte vad jag ska ta mig till. hm! men det är ett senare problem, nu ska jag först jobba mycket, göra pimkursen, få ledigt hela jul & njuta utav hela början på jultider! 

RSS 2.0